Wij helpen u bij het perfecte schappenplan

Mario de Vries Labstore
Mario de Vries

Mario de Vries is eigenaar van Hamilton Bright Trade Marketing in de Benelux en JDH Solutions Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Samen met zijn team werkt hij voor zowel retailers als fabrikanten in het specialisme Space Management en Floor Managent. Ze voorzien bedrijven in training, content, begeleiding met implementatie & outsourcing en alles daartussenin.

Mario de Vries benadert alles commercieel, van relatie naar klant, rekening houdend met objectiviteit en in combinatie met meer dan 30 jaar ervaring. Door zijn kennis van zowel retailers als leveranciers weet hij dit makkelijk te vertalen in haalbare oplossingen, waarbij hij verder denkt dan de bestaande kaders.

Logo Con-spic-u-ous
Profielfoto Art Frickus
Art Frickus

Art Frickus is eigenaar van Conspicuous. Het eerste Nederlandse Shopper Marketing Bureau. Hij helpt retailers, fabrikanten en dienstverleners om het verschil te maken binnen 1.8 seconde op en rond de plaats van aankoop. Dit middels gericht onderzoek, consultancy, trainingen, expertise opdrachten en/of begeleiding van Shopper Marketing en Categorie Management implementatie trajecten.

Art Frickus staat bekend als een pragmaticus in zijn benadering van het identificeren van commerciële vraagstukken in het algemeen en van (Shopper) Marketing en Categorie Management vraagstukken in het bijzonder.

Vele retailers zijn al bekend met Het Perfecte Schap®
en ervaren een optimaal rendement!